035-6915715
info@schoutenmakelaars.nl

Over ons

Kiezen voor Schouten Makelaars betekent deskundige en klantgerichte hulp van een eigentijds familiebedrijf met alle know-how in huis.

Prestatie: Een hoge verkoopopbrengst, een reële aankoopprijs, advies, styling en altijd een scherp tarief. Ons team staat voor u klaar om het beste uit de opdracht te halen. Praktisch, zonder omhaal en zonder onnodige kosten. Schouten Makelaars houdt het hoofd koel en blijft voor uw belang opkomen.

Promotie: Via onze netwerken – online, sociaal en face-to-face – bereiken wij op een gerichte manier potentiële, serieuze kopers, hun familie en relaties.

Persoonlijk: Wij zijn een klein team, waardoor wij aandacht kunnen schenken aan u. U bent geen nummer. De lijnen zijn kort en het hele team is op de hoogte. Schouten Makelaars werkt al drie generaties in het Gooi en heeft daarmee een grote staat van dienst opgebouwd. Vertrouwd en discreet. Onze makelaars zijn geboren en getogen het Gooi, onze roots.

Aangesloten bij:

NVM / Funda, NWWI, LNV en Vastgoedcert

Waarom Schouten Makelaars

  • Wij verkopen woningen op basis van een gedegen marketingplan, verkoopstyling, social media en ons netwerk. We hebben alle middelen in huis om uw woning voor een goede prijs te verkopen.
  • Wij kennen de markt. Onze beide makelaars zijn niet alleen geboren en getogen in ’t Gooi, ze houden de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten en laten zich continue bijscholen.
  • Verkoopstyling. Standaard bij Schouten. Zorgt ervoor dat uw woning de doelgroep optimaal aanspreekt.
  • Social Media. Door de social media slim in te zetten, vergroten we niet alleen het bereik, maar kunnen we bovendien zeer gericht de markt voor u benaderen.
  • Ruim en actueel woningaanbod. Als NVM-makelaar hebben wij toegang tot het aanbod van alle regionale makelaarskantoren. Zowel bij aan- als verkoop kunnen we gebruik maken van 3.600 NVM-collega’s. Ook beschikken we over de aanzienlijke huizendatabase van de NVM.
  • Wij houden ons hoofd koel. Verliefd worden op uw droomhuis is niet verstandig. Zolang de koop nog niet gesloten is, tenminste. En nuchter blijven bij de verkoop van uw huis is al even belangrijk. Schouten Makelaars blijft objectief en deskundig.
  • Wij kennen de omgeving. Dus wij beantwoorden uw vragen over bijvoorbeeld scholen, openbaar vervoer en andere faciliteiten zonder problemen.
  • Wij laten regelmatig van ons horen. Communicatie is heel belangrijk. Als u uw huis wilt verkopen of op zoek bent naar uw droomhuis, wilt u weten waar u aan toe bent. We houden u graag op de hoogte.
  • Deeldiensten. De makelaarsmarkt verandert. Daarom kunt u ons ook alleen voor deeldiensten, zoals een onderhandeling, inschakelen. Prestatiebeloning: we spreken een basis courtagebedrag af en delen voor een percentage mee in de meeropbrengst. U loopt dus geen risico én u weet zeker dat wij ons best doen.
  • Wij nemen u werk uit handen. Schouten Makelaars regelt alle juridische en zakelijke afwikkelingen voor u. Zoals het opstellen van de koopakte, de notariële contracten, het kadastraal onderzoek, enzovoorts. Zo heeft u nergens omkijken naar.

Robert Schouten

NVM beëdigd makelaar en taxateur og

Als derde generatie en naamdrager van ons kantoor. Hij is sinds 1998 actief in de makelaardij. Hij is een relaxte betrouwbare makelaar in hart en nieren. Robert is een geboren en getogen Bussumer en woont al twintig jaar in Hilversum. Hij kent de woningmarkt als zijn broekzak en geeft reële adviezen. Robert is een sportieveling: hij fietst graag en tennist veel. En bij het aanbreken van het winterseizoen staan de ski’s al klaar om meegenomen te worden.

Daniëlle Göttgens-Kaljee

NVM Makelaar-Taxateur / Verkoopstylist

Ervaren en enthousiaste makelaar en verkoopstylist. Ze vindt het iedere keer weer een enorm leuke uitdaging om mensen te adviseren bij het verkoopklaar maken van hun woning. Op deze manier gaat de verkoop van een woning ook meteen goed van start. Daniëlle is een geboren en getogen Hilversummer, werkt sinds 2000 al in de makelaardij en sinds 2006 bij Schouten Makelaars waar zij inmiddels mede-eigenaar is geworden. Zij heeft drie puber jongens die fanatiek zeilen bij de Vrijbuiter. Ze houdt van skiën, hardlopen en lekker genieten op de Loosdrechtse plassen.

Linda Kenter-van den Esschert

Office Manager

Na jarenlang in de hospitality industrie gewerkt te hebben, in verschillende ondersteunende functies, ben ik nu al weer enige tijd werkzaam als office manager bij Schouten makelaars. Een hele andere tak van sport maar met veel raakvlakken.

In mijn vrije tijd ben ik druk als taxichauffeur voor mijn beide dochters en spreek ik graag af met vrienden, lekker hapje eten of een drankje doen. Daarnaast probeer ik ook nog wat tijd in te plannen om te fitnessen of te tennissen.

Bente Elzinga

Office Manager

Na al vaker het kantoor ondersteund te hebben tijdens vakanties, heb ik in 2023 besloten de dynamische wereld van de horeca in te wisselen voor de minstens even dynamische wereld van de makelaardij in de rol van office manager.

In mijn vrije tijd ben ik nog steeds in een restaurant te vinden, alleen dan niet meer aan het werk maar gezellig met vrienden. Daarnaast kook ik graag, pak af en toe een yogales mee en ga in het weekend lekker wandelen op de hei of in het bos. Op vakantie ga ik het liefst naar een zonnig eiland om te duiken en van het strandleven te genieten.